Klassieke Massage

Klassieke massage is een fysieke lichaamsmassage, gericht op het ontspannen en activeren van spieren, het verbeteren van de doorbloeding en het afvoeren van lymfevocht. Dit houdt in dat het ook een sterk ontgiftende werking heeft op het lichaam. De behandelingen kunnen bijdragen aan bewustwording van het eigen lichaam en de wijze waarop het lichaam communiceert. Je krijgt daardoor een beter inzicht in je eigen emoties en de effecten die deze hebben op het lichaam.


Hoe ziet de behandeling er uit

Tijdens de behandeling lig je op de behandeltafel. Door middel van massage met energetisch olie worden spieren en bindweefsels geactiveerd om zo kleine of grote knopen tussen spieren en bindweefsels op te lossen, waardoor het lichaam zich herstelt met als gevolg dat het lichaam zich ontspant. De behandeling zal ongeveer een uur in beslag nemen afhankelijk van de klachten.


Wat gebeurt er tijdens de behandeling

Tijdens de behandeling masseer ik met energetische olie de rug, schouder, nek en eventueel het hoofd afhankelijk waar de knopen zich bevinden. De massages zorgen ervoor dat het lichaam zich herstelt en uiteindelijk energie krijgt. Het lichaam zal zich volledig ontspannen.<< Terug naar de homepage


220-135-2

 


Ben je op zoek naar je echte zelf?
Schroom niet om contact met ons op te nemen.

Contactgegevens

 • Locatie Gezondheid in Beweging:
  Brahmslaan 64
  2324AN Leiden
 • Locatie Carry Pothuiserf:
  Carry Pothuiserf 11
  2253RT Voorschoten
 • Telefoon Kees:
  06 2218 2038
 • Telefoon Diny:
  06 2843 0563
 • Email:
  info@jeechtezelf.nl