Gewoon een goed gesprek

Gedurende ons leven lopen we kleine of grote trauma’s op. Dat kunnen zowel emotioneel als fysiek, gevoelens van pijn, woede of angst zijn. Tijdens dit gesprek gaan we op zoek waar in je leven die momenten van pijn, woede of angst begonnen zijn. Ergens tijdens of na een vervelend voorval heb je een beslissing genomen om dingen in je leven op een andere manier te doen. Dat was voor dat moment waarschijnlijk een goede beslissing.
De vraag is of deze beslissing vandaag nog bij je past of dat deze beslissing jouw rem is geworden om te zijn wie je werkelijk bent.


Wat gebeurt er tijdens het gesprek

Kernwoorden worden snel benoemd waardoor inzichten ontstaan. Samen bekijken we hoe we de kernoorzaken het beste kunnen aanpakken. We bespreken samen welke behandelmethode je het meest aanspreekt en het beste aansluit op de problematiek van dat moment. Ik hoor nogal eens: “ik had dit zelf kunnen bedenken”. De oplossingen zijn vaak voor de hand liggend, maar tegelijk eyeopeners. Het gesprek wordt als zeer efficiënt en doelmatig ervaren.<< Terug naar de homepage


220-135-2

 


Ben je op zoek naar je echte zelf?
Schroom niet om contact met ons op te nemen.

Contactgegevens

 • Locatie Gezondheid in Beweging:
  Brahmslaan 64
  2324AN Leiden
 • Locatie Carry Pothuiserf:
  Carry Pothuiserf 11
  2253RT Voorschoten
 • Telefoon Kees:
  06 2218 2038
 • Telefoon Diny:
  06 2843 0563
 • Email:
  info@jeechtezelf.nl