Cranio-sacraal

Tijdens ons leven lopen we kleine of grote trauma’s op dat kan zowel emotioneel als fysiek, gevoelens van pijn, woede, angst en fysiek letsel die in het lichaam worden opgeslagen dit zorgt er uiteindelijk voor dat je lichaam uit balans raakt. Het lichaam gaat vast zitten en verliest energie. Samen gaan we op zoek naar volledige ontspanning van het lichaam. Mijn behandelmethode heeft als uitgangspunt het lichaam met liefde en geduld te benaderen. Ik nodig het lichaam uit om weer zich zelf te worden. De beleving van deze reis zullen we samen ondergaan.220-135-2

 

Hoe ziet de behandeling er uit

Tijdens de behandeling lig je in makkelijk zittende kleding op de behandeltafel. 
Doormiddel van lichte aanrakingen spoor ik verharde en bezeerde gebieden op in je lichaam ik geef het lichaam als het ware nieuwe energie. Het lichaam gaat positief reageren op deze aanraking. Om het cranio-sacraal systeem goed op gang te brengen wordt vooral aan het hoofd, de wervelkolom en het bekken gewerkt.
 De duur van een behandeling is ongeveer een uur afhankelijk van de klachten.<< Terug naar de homepage

Wat gebeurt er tijdens de behandeling

Tijdens de behandeling is er overdracht van positieve energie op plaatsen waar het lichaam het nodig heeft. De cranio-sacraal behandelingen zorgen voor lichamelijk herstel. Doordat het lichaam zich volledig ontspant verdwijnen pijnpatronen en stress. Rust en ruimte keren terug in lichaam en geest.


Ben je op zoek naar je echte zelf?
Schroom niet om contact met ons op te nemen.

Contactgegevens

 • Locatie Gezondheid in Beweging:
  Brahmslaan 64
  2324AN Leiden
 • Locatie Carry Pothuiserf:
  Carry Pothuiserf 11
  2253RT Voorschoten
 • Telefoon Kees:
  06 2218 2038
 • Telefoon Diny:
  06 2843 0563
 • Email:
  info@jeechtezelf.nl